Чагівський ліцей Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
24 Квітня 2024 р

виховні заходи

 

Випускники 2024 року - майбутнім поколінням

      

Наші переможці у Міжнародному багатожанровому конкурсі мистецтв "Тарасові витоки"

Шевченківські дні

     

25.02 - День української жінки

24.02 - "Україна - незламна"

21.02 - День Рідної Мови

  

20.02 - День Пам'яті Героям Небесної Сотні

   

16.02 - День Єднання

  

Тиждень інформатики

   

30.01 - змагання зі спортивного орієнтування між учнями 7 класу

 

Загальношкільна лінійка пам'яті "Квіти в полі там, де Крути.."

   

26.01 - змагання з футзалу між учнями 5-6 класів

  

22 січня - День Соборності України

   

І етап Всеукраїнських шкільних ігор між учнями 7-9 класів

Волейбол

  

Баскетбол

 

Відкриття зимових олімпійських ігор

https://drive.google.com/drive/відкриття олімпійських ігор

  

Конкурс колядок та щедрівок

 

     

Конкурс "Найкращий новорічний клас"

  

  

Новорічні квести

     

Фотофлешмоб "Хустку одягаю - перемогу закликаю!" до дня української хустки

 

До національного тижня читання учні ділились своїми думками та враженнями від прочитаних творів. Також була організована зустріч з Ольгою Дриль, де учні мали можливість поспілкувати з поетесою та послухати її вірші.

     

Пам'ятаємо болючу українську історичну правду 1932-1933 рр. ...

      

Інформаційна лінійка до дня Гідності та Свободи

  

27.10 - День української писемності та мови

     

    

04.10 - Всесвітній день тварин

   

До Дня захисників та захисниць України учні ліцею виготовляли обереги, писали листи захисникам,малювали малюнки, організували благодійний ярмарок та взяли участь у флешмобі #ЯзнаюТименеПочуєш

https://www.facebook.com/100013810864827/videos/pcb.1813238015813210/1309485136440254

 

       

Виставка композицій  "Дари осені"

       

21.09 - День Миру. Учні ліцею малювали малюнки та створювали голубів миру

 

Декада до Дня фізкультури та спорту

https://drive.google.com/drive/folders/1SJ8ZhgYFU0n_D0fTY90GFGmzJ-BQI9Je?usp=drive_link

     

08.05 - День пам'ті та примирення. 

           ​  

26.04 - День пам'яті аварії на Чорнобильській АЕС 

 

Тиждень цариці наук у поєднанні з побутом та здоровим способом життя, розвитком логічного мислення та розширенням кругозору провели вчителі-математики Москалюк Н.М., Дерунець І.І.

                    ​  

До Дня Землі учні ліцею малювали газети "Ми частина нашої планети", створювали та переглядали відео "Земля - наш дім" про проблеми та захист навколишнього середовища

       

Свято Великодня

      ​

З метою виявлення зацікавленості учнями вивчення англійської мови, перевірити їхні знання з предмету,  збагатити і примножити їхні знання, підвищити інтерес до іноземної мови у навчальному закладі було проведено Тиждень англійської мови

           

 

День казки. З метою сприяння розвитку мовлення, фантазії, бажання пізнавати нове, творчої уяви молодших школярів, формуванню у них таких загальнолюдських понять: доброта, чесність, дружба, взаємодопомога, учні 3-го класу показали інсценізацію козки "Коза - дереза".

  

Шевченківські дні. У навчальному закладі було проведено конкурс декламування віршів Т.Г.Шевченка серед учнів початкової школи, вікторина "Кращий знавець Шевченка", інформаційна хвилина "Шевченко - сучасник"

        

 

До Міжнародного дня рідної мови учні підготували інформаційну лінійку та вірші про мову

          

До дня пам'яті Героїв Небесної Сотні у навчальному закладі було проведено виховні години з відео переглядом хронології подій, конкурс пісні і строю з метою виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України

   

    

Флешмоб до дня Єднання

До Дня Соборності України у школі була проведена тематична лінійка "З Україною в серці", виховні заходи для 1-11 класів та фотоквест "Символи української державності"

 

З метою збереження, відродження та популяризації колядок і щедрівок учні навчального закладу взяли участь у флешмобі "Від Різдва до Водохреща". За гарне  виконання колядок і щедрівок  отримали подарунки від ПрАТ "Агрофорт" та ФГ "Агроросток".

    

На святкування Нового року до нашого навчального закладу завітав сніговик з подарунками від ТОВ  "Оратівлатінвест". Учні виготовили стінгазети, прикрасили класи та виготовили ялинки, розвовідали вірші та співали новорічні пісні

  

      

Флешмоб "Хустка є наш оберіг, яка зігріє нас усіх" до дня української хустки

   

Соціальний педагог Уманська Т.А. провела тренінг для учнів старшої школи "Бути толерантним - це..."

    

З метою зацікавити, розвивати пізнавальну діяльність та мотивувати вивчення природничих наук Масненко К.П. провела тиждень хімії та біології.

        

До Дня писемності та мови учителі філоги провели тематичну лінійку, лінгвістичний КВК серед учнів 9-11 класів, мовознавчий турнір серед учнів 5-8 класів. Для учнів 1-4 класів  був проведений виховний захід "Наша мова - солов'їна"  учителями початкової школи

   

   

Гордість нашого навчального закладу, наші спортсмени, приклад активного та здорового способу життя

      

Виставка з осінніх дарів

     

Конкурс малюнків початкової школи до Всесвітнього дня тварин

До Дня вчителя учні малювали вітальні листівки-побажання

21.09 до Дня миру учні 9 класу провели тематичну лінійку, учні школи створювали голубів та писали свої побажання миру.

  

Декада до Дня фізкультури та спорту. Серед учнів ліцею було проведено спортивні змагання " В здоровому тілі - здоровий дух" серед учнів 5-6 класів, змагання з волейболу, тенісу, підтягування та нагородження переможців, виставка малюнків "Мій улюблений вид спорту", ранкова зарядка протягом декади.

       

1 вересня - початок нового навчального року 2022-2023

  

 

https://drive.google.com/file/d/1UawIuMyzrgg94S_sfpma5-QbYVDNT4F6/view?usp=sharingвідео до Дня незалежності України

 

4 червня 2022 р. - День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії РФ проти України

   

 21 травня 2022 р. учні та вчителі нашої школи взяли участь у фотоквесті "А я іду по світу в вишиванці" присвяченому до Всесвітнього дня вишиванки

        

21.02 2022 р. до Міжнародного дня рідної мови у школі було проведено тематичну лінійку "Рідна мова - безцінна й невичерпна духовна скарбниця народу", виховний захід "Наше диво калинове - українська мова" для учнів початкової школи, учні 5-11 класів випустили газети: "Мова - ДНК нації", "Мова - душа нвроду", "Рідна мова".

      

До Дня Соборності учні 11 класу провели тематичну лінійку з цікавими фактами, віршами та піснями про Україну. Протягом дня учні всєї школи стали у  живий коридор, провели флешмоб та випустили газету "Україна - єдина!"

      

На завершення новорічно-різдвяних свят було проведено підсумки виготовлення святкових стінгазет та прикрашання класів, а також проведено конкурс колядок та щедрівок серед учнів 1-11 класів.  За всі ці дійства учні отримали подарунки від наших спонсорів ФГ "Агроросток" та ПрАТ"Агрофорт".

              

13.01.2022 - учні 5 класу під керівництвом Л.М. Поліщук підготували сценку та щедрівки, щоб привітати зі святом Меланки та щедрим вечором. 

    

Новорічне свято 2022. Дякуючи спонсорам  ТОВ"Оратівлатінвест", жоден учень не залишився без подарунка, казкового настрою та фото на згадку. А завершилось святкування новорічними конкурсами, привітаннями, піснями і танцями, жартівливими сценками на новорічну тематику.

             

23 грудня 2021 учні нашої школи зібрали посилки воїнам-розвідникам 54 бригади, щоб привітати з Новим роком та Різдвом Христовим.

    

Відроджуємо, шануємо, популяризуємо. 07.12 2021 рік - день української хустки

     

http://orativosvita.Участь у конкурсі БФ "МХП"- Громаді" "Час діяти Україно!".docx

Робота кабінету "Основи медичних знань". Результат реалізації проєкту "Знати,щоб вижити! Знати, щоб допомогти!" за фінансової підтримки БФ "МХП - Громаді" та Оратівської селищної ради.

 

           

Вшанування пам'яті жертв голодоморів

  ​        

День Гідності та Свободи у школі

З 15.11 по 19.11.2021 року в навчальному закладі було проведено тиждень безпеки дорожнього руху. 

    

16.11.2021 року - Міжнародний день толерантності

    

 08-12.11 2021 року у школі  було проведено тиждень до Дня української писемності та мови. Протягом тижня учні випускали газети про рідну мову, брали активну участь у фотоквесті, мовознавчій вікторині, інтерактивній грі-шоу "Де логіка?". Учні розширили знання про багацтво української мови, розвивали логічне і творче мислення.

                                                   

 

З 18.10.2021 по 22.10.2021 у школі проходив "Тиждень цариці осені". Протягом тижня учні малювали малюнки та готували осінні композиції. Учні початкових класів взяли активну участь у акції "Зроби годівничку сам". Серед учнів середніх та старших класів було проведено конкурс "Міс Осінь".

                    

       

13 жовтня 2021року до дня козацтва та до 370-річчя оборони Вінниччини козацькими військами полковника Івана Богуна учні переглядали відео "Козацькі герої Вінниччини" та брали участь у козацьких  змаганнях, де показали свою спритність, кмітливість, активність та знання звичаїв, традицій і побуту запорізьких козаків.

      

             

 Вибори президента шкільної республіки ТЕМП 2021року

     

      

Олімпійський тиждень 06-17.09   2021 рік

   

  

 

 

20 травня 2021 року  День вишиванки у школі.

    

7 травня 2021 року учні  5,6,10 класів  відвідали  братську могилу , яка знаходиться біля с.Стрижаків, вшанували пам"ять  воїнів, які загинули визволяючи наш край від фашистських загарбників, поклали квіти.

 

  8 травня 2021 року   працівники школи та  учні  взяли участь в урочистостях з нагоди Дня пам"яті та примирення, які відбулися в центрі села  біля памятника загиблим воїнам.

 

 

22 лютого 2021 року у школі було проведено виховний захід до Дня рідної мови , на якому прозвучали зворушливі вірші про Україну, про мову, про маму, написані вчителями і учнями нашої школи . Свої вірші читали  учителька  української мови та літератури Яремчук Галина Анатоліївна та  учні 5 класу Паланська Тетяна, Мальованчук  Анастасія, Гнідунець Каріна, Гнідунець Ольга.

 

19 лютого 2021  в школі було проведено конкурс строю і пісні присвячений Дню пам"яті Небесної сотні. Перед початком конкурсу відбулася демонстрація кадрів хроніки з подій на Майдані 18-20 лютого 2014 року , потім  всі учасники конкурсу , під звуки пісні " Пливе кача" , вшанували Героїв Небесної сотні хвилиною мовчання..Далі розпочався сам конкурс, у якому брали участь учні 5-11 класів.Усі команди шикувалися, перешиковувалися і проходили строєм під спів українських козацьких пісень.На закінчення конкурсу усі учасники заспівали Гімн України.

   

 

29.01.2021 у навчальному закладі , присвячена сто другій річниці вшанування пам'яті Героїв Крут. Учні переглянули відеоролик, у якому йшлося про тогочасні події та  героїчний вчинок української молоді, прослухали поезію, присвячену Героям Крут, а також вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. Крім того, кожен класний керівник на виховній годині довів до відома учнів інформацію про героїчний вчинок Героїв Крут, показав презентацію, що мала на меті виховувати національно-патріотичну свідомість школярів.

  

З 27.01.2020 до 31.01.2020 у школі проходив "Кольоровий тиждень початкових класів". Учні початкових класів під час проведення даного тижня розучували пісні "Я малюю синє небо" тощо, відгадували загадки, що стосувалися кольорів, переглянули мультфільм під назвою "Веселкові кольори". Також з радістю учні брали участь у спортивному святі, де вони мали змогу показати свої спортивні таланти у різноманітних конкурсах. Проявити свою творчість діти змогли під час виготовлення валентинок та малювання долоньками.

 

 

На закінчення новорічно-різдвяних свят у школі було проведено підсумки виготовлення святкових стінгазет  і конкурс колядок і щедрівок, у якому взяли участь учні 1-11 класу. Виконувалися різноманітні щедрівки і колядки, родзинкою свята стало виконання учнями авторських щедрівок, так учні 6 класу виконали щедрівку, яку написала їх класний керівник Гнідунець Т.Ф., а учениця 5 класу Мальованчук Настя виконала щедрівку яку вона написала сама. За всі ці дійства учні отримали подарунки від наших спонсорів ФГ "Агроросток" та ПрАТ"Агрофорт".

А ТОВ"Оратівлатінвест" подарувало усім учням школи новорічні подарунки напередодні Нового року під час проведення Новорічних свят.

  

  

 

26 листопада 2019 року представники ПрАТ "Агрофорт" вручили сертифікат на суму 35000 гривень - це кошти на купівлю дитячого майданчика, які було виграно в  конкурсі, який проводився за сприяння агроіндустріального холдингу МХП  в рамках проекту " Школа - серце громади".

23 грудня  2019 року  учитель початкових класів Савчук Г.І. провела відкритий урок літературного читання у 4 класі

     

Соціальний педагог Уманська Т.А. та учитель правознавства Загичка Н.П. продовжують працювати над програмою "Особиста гідність .Громадянська позиція. Безпека життя."

 

23 грудня 2020 року учні школи підготували і відправили  дві посилки воїнам 54 бригади які знаходяться на передових позиціях  Так учні привітали воїніаступаючим Новим роком і Різдвом Христовим.

    

 

18 грудня 2019 року , з метою вдосконалення навичок розмовної англійської мови, учителем  Уманець О.С. було проведено відкритий  виховний захід "Турнір мовознавців" . В турнірі взяли участь дві команди до яких входили учні 5,6,7 класів. Всі конкурси, всі запитання і  відповіді були тільки англійською мовою.

 

До Дня Святого Миколая представники  ПрАТ "Агрофорт" вручили подарунки школярам

6 грудня з нагоди Дня збройних сил України в школі було проведено військово-спортивні змагання у яких взяли участь учні 7-11 класів.

  

Олімпійський тиждень

Щоб навчити цінувати власне здоров'я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров'я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в школі щорічно традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 14 по 21 вересня. В спортивному залі відбулася захоплююча гра - змагання з волейболу між командами 8 та 11 класів. А також змагання "Веселі та спритні" та конкурс малюнків на спортивну тематику.

             

 

 

Фестиваль зарядка

Задля пропоганди здорового способу життя як одного із чинників гармонійного розвитку людини, з 05 по 12 квітня 2019 року в школі проводився фестиваль ранкової зарядки "Рух заради здоров'я" з нагоди Всесвітнього дня здоров'я.

 

 

День пам'яті Героїв Небесної сотні

     20 лютого 2019 року у ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Чагів до Дня Пам'яті Героїв Небесної Сотні та для вшанування подвигу учасників Революції гідності відбувся конкурс строю і пісні. Учні 5 - 11 класів  продемонстрували свої вміння стройової підготовки, а також марширували з піснею на патріотичну тематику. Учні переглянули відео про страшні події 20 лютого 2014 року, згадали Героїв, які віддали своє життя заради світлого майбутнього України та вшанували Небесну Сотню хвилиною мовчання. 

 

НОВИНИ Дата створення: 19:58 09.11.2021
Народжений у вишиванці Дата створення: 19:57 16.05.2019
АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ Дата створення: 12:45 21.12.2015
День пам'яті жертв Голодомору Дата створення: 23:17 29.11.2015

Логін: *

Пароль: *